Misär

Nu är jag så trött. Så fullkomligt utmattad att jag knappt vill gå ur sängen. Postpubliceringsdepression? Tja, vad vet jag. I ett försök att jaga undan dämonerna och fylla det där hålet i själen lägger jag härmed ut den sista, absolut slutgiltiga, inget mer nu, versionen av första kapitlet av Broder själ, syster flamma.

Samt presenterar: det sista, absolut slutgiltiga, inget mer nu, omslaget:

slutslutomslag

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Misär

  1. Hanna Y says:

    Snyggt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s