Misär

Nu är jag så trött. Så fullkomligt utmattad att jag knappt vill gå ur sängen. Postpubliceringsdepression? Tja, vad vet jag. I ett försök att jaga undan dämonerna och fylla det där hålet i själen lägger jag härmed ut den sista, absolut slutgiltiga, inget mer nu, versionen av första kapitlet av Broder själ, syster flamma.

Samt presenterar: det sista, absolut slutgiltiga, inget mer nu, omslaget:

slutslutomslag

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Misär

  1. Hanna Y skriver:

    Snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s