Provtrycket har landat

Provtrycket är här! Typ tre dagar tidigare än jag väntat mig. Och jag som hade tänkt vila den här helgen.

Det ser fantastiskt ut! Inte helt oväntat. Inlagan är oerhört snygg i sin strama elegans. Men det hindrar naturligtvis inte att fröken P och jag har gjort en lista på sisådär femton punkter som måste fixas. Bland annat ska kapitelsidorna göras om, omslaget bli ännu lite vitare (tryckpappret gör det aningen grågult som det är nu) och vi ska pröva med blankt omslag istället. Men det där är småsaker. Det som bekymrar mig mest är att kapitelsidorna har skurits snett så att det syns vitt intill det svarta, trots att vi la dit fem millimeter utfall. Jag måste kolla det där med Publit för det känns lite dumt.

Således fortsätter arbetet.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s