Provtrycket har landat

Provtrycket är här! Typ tre dagar tidigare än jag väntat mig. Och jag som hade tänkt vila den här helgen.

Det ser fantastiskt ut! Inte helt oväntat. Inlagan är oerhört snygg i sin strama elegans. Men det hindrar naturligtvis inte att fröken P och jag har gjort en lista på sisådär femton punkter som måste fixas. Bland annat ska kapitelsidorna göras om, omslaget bli ännu lite vitare (tryckpappret gör det aningen grågult som det är nu) och vi ska pröva med blankt omslag istället. Men det där är småsaker. Det som bekymrar mig mest är att kapitelsidorna har skurits snett så att det syns vitt intill det svarta, trots att vi la dit fem millimeter utfall. Jag måste kolla det där med Publit för det känns lite dumt.

Således fortsätter arbetet.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s