Provtryck nummer två

Idag landade det andra provtrycket från Publit. Det nya omslagspappret är rätt häftigt, med struktur som gör att det känns lite gammalt, vilket passar väldigt bra med kartan. Den vitare tonen i omslagsbilden gör också sitt till för att den här varianten ska kännas som ett orentligt lytt. Återstår dock att se vad fröken P har att säga i ärendet när hon kommer förbi imorrn.

Inlagan är också bättre (och med tanke på hur bra den förra var…). Blanksidorna före varje kapitel, tillsammans med luften på varje kapitels startsida, gör att helheten känns lättare. Däremot blev kartorna för stora den här gången, så viss skärning krävs. Jag ville att kartorna skulle synas väl, men det blev för mycket.

Själva kapitelsidorna kommer att genomgå en sista justering för att undvika att någon text drunknar i bunten. Och så lite korr, förstås. I övrigt är det nu färdigt.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s