Provtryck nummer två

Idag landade det andra provtrycket från Publit. Det nya omslagspappret är rätt häftigt, med struktur som gör att det känns lite gammalt, vilket passar väldigt bra med kartan. Den vitare tonen i omslagsbilden gör också sitt till för att den här varianten ska kännas som ett orentligt lytt. Återstår dock att se vad fröken P har att säga i ärendet när hon kommer förbi imorrn.

Inlagan är också bättre (och med tanke på hur bra den förra var…). Blanksidorna före varje kapitel, tillsammans med luften på varje kapitels startsida, gör att helheten känns lättare. Däremot blev kartorna för stora den här gången, så viss skärning krävs. Jag ville att kartorna skulle synas väl, men det blev för mycket.

Själva kapitelsidorna kommer att genomgå en sista justering för att undvika att någon text drunknar i bunten. Och så lite korr, förstås. I övrigt är det nu färdigt.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s