Whoops! Vad var det där? Jaså, målsnöret.

Nu har boken gått iväg för det sista provtrycket. Denna gång är det ScandinavianBook som ska trycka (det blir billigare att köpa mitt hemmalager från dem, medan Publit kommer att få stå för print-on-demandbiten). Nöjd som en drucken tupp tutar jag iväg filerna, messar fröken P om min framgång och… upptäcker att jag gjort ett misstag i pdf-filen! Okej, det är ett provtryck, men ändå: ett sånt otroligt dumt fel! Jag missade att lägga in en sida. Eller: jag lade inte en annan sida istället. Kvickt mejl till tryckarna för att försöka skicka in en ny fil… svaret dröjer.

Alltnog: det känns bra att det snart är färdigt. Jag trodde aldrig att den här sista delen av produktionen skulle ta så fabulöst lång tid. Jag lär och är därmed klokare.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s