Whoops! Vad var det där? Jaså, målsnöret.

Nu har boken gått iväg för det sista provtrycket. Denna gång är det ScandinavianBook som ska trycka (det blir billigare att köpa mitt hemmalager från dem, medan Publit kommer att få stå för print-on-demandbiten). Nöjd som en drucken tupp tutar jag iväg filerna, messar fröken P om min framgång och… upptäcker att jag gjort ett misstag i pdf-filen! Okej, det är ett provtryck, men ändå: ett sånt otroligt dumt fel! Jag missade att lägga in en sida. Eller: jag lade inte en annan sida istället. Kvickt mejl till tryckarna för att försöka skicka in en ny fil… svaret dröjer.

Alltnog: det känns bra att det snart är färdigt. Jag trodde aldrig att den här sista delen av produktionen skulle ta så fabulöst lång tid. Jag lär och är därmed klokare.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s