Ändrade planer i sista minuten

Suck und schtön! Ska jag trycka boken på ScandinavianBooks “bättre” maskin kommer det att kosta nästan dubbelt så mycket (38 kr för det vanliga trycket + 3 kr/bok för den bättre maskinen + 0,1kr/sida x 328 sidor, också för den bättre maskinen = 73 kr exkl moms). Dessutom skulle jag ändå behöva beställa hem ett provtryck för 800 kr. Att jämföra med Publits 60 kronor inkl moms, minus rabatt om man köper fler än femtio böcker åt gången. Det var i ärlighetens namn på håret även innan, men nu är det helt avgjort.

Jag skulle förstås kunna sätta mig och leta efter ett nytt tryckeri, det lär finnas flera bra i Baltikum, men då får jag börja om hela provtryckskarusellen.

Jag vet att Publit levererar en bra produkt, bara jag får rätt på pdf:en, och med tanke på hur dåligt jag mår av stressen just nu är det värt ett par tusenlappar extra för att få det klart och fixat och färdigt.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s