Ändrade planer i sista minuten

Suck und schtön! Ska jag trycka boken på ScandinavianBooks ”bättre” maskin kommer det att kosta nästan dubbelt så mycket (38 kr för det vanliga trycket + 3 kr/bok för den bättre maskinen + 0,1kr/sida x 328 sidor, också för den bättre maskinen = 73 kr exkl moms). Dessutom skulle jag ändå behöva beställa hem ett provtryck för 800 kr. Att jämföra med Publits 60 kronor inkl moms, minus rabatt om man köper fler än femtio böcker åt gången. Det var i ärlighetens namn på håret även innan, men nu är det helt avgjort.

Jag skulle förstås kunna sätta mig och leta efter ett nytt tryckeri, det lär finnas flera bra i Baltikum, men då får jag börja om hela provtryckskarusellen.

Jag vet att Publit levererar en bra produkt, bara jag får rätt på pdf:en, och med tanke på hur dåligt jag mår av stressen just nu är det värt ett par tusenlappar extra för att få det klart och fixat och färdigt.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s