Nu sitter det!

Ja, jag vet, jag har sagt det förr. Men nu säger jag det igen, och det är alltid senaste gången som räknas… eller? Provtryck nummer fem har landat och är så gott som perfekt. Jag lyckades glömma dedikationssidan, den blev helsvart istället, men annars… perfekt!

Ok, nästan perfekt. Men det är inte mitt fel! Tryckeriet har skurit aaaningen snett. Jag visade för några ärade herrar igårkväll, och de tyckte inte det var nåt problem, men det är ju min bok och vi har lagt ner så många timmar på att det ska bli bra. Då suger det lite när nån annan slarvar. Jag har mejlat med Publit om saken och de ska skicka ett meddelande till tryckeriet om att hålla ett extra öga på rakheten när de trycker upp mina 200 ex.

Av rent skattetekniska skäl kommer jag att publicera den 2 januari. En månads försening, för vilket vi ödmjukast ber om ursäkt. Det känns bara så dumt att samla alla utgifter före årsskiftet när jag inte har en enda pluskrona att kvitta mot dem. Då är det smartare att lägga den stora utgiftsposten efter årsskiftet, för den händelse jag skulle göra en ohemult stor vinst under min debutromans första levnadsår. Vilket är sannolikt… eller?

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s