Kluvet

Nu går boken att köpa via Bokus och Adlibris. Av nån anledning saknas bokomslaget på Adlibris, men det löser sig nog. Inom kort kommer det också att gå att köpa boken via bloggen, och kanske till och med via mitt Facebook-konto. Här på bloggen är det i alla fall meningen att man ska kunna köpa signerade ex för ett ohemult pris.

Känslan såhär ett drygt dygn efter det ödesmättade pressandet av publiceringsknappen är kluven. Stor glädje, förstås, och en djup suck av lättnad för att jag slipper kånka på den här bördan. Samtidigt är det inte färdigt, blir aldrig färdigt. 200 böcker är på väg hem. Jag har ingen aning om de blir bra. Hamnar trycket snett, som på förra provtrycket? Blir utfallet snyggt på kapitelsidorna? Det är en stor portion oro kvar. Sen kommer naturligtvis den rent byråkratiska delen: skicka till bibliotekstjänst, leta upp lämpliga recensenter och andra intressenter. Skriva ett klatschigt och säljande brev att skicka med boken, gå till enskilda butiker och fråga om de kan tänka sig att sälja boken på kommission, söka efter en agent för utlandslansering, och så vidare i det oändliga.

På ett sätt känns det som om den kreativa aspekten av Broder själ, syster flamma nu är helt borta; kvar finns årsbokslut, deklaration, marknadsföring, försäljning och annat administrativt. Det tynger, men jag tror faktiskt att det kommer att släppa i samma ögonblick som jag står där med 200 nytryckta böcker runt fötterna. Mina böcker.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kluvet

  1. Hanna Y skriver:

    Jag skulle med nöje köpa ett signerat exemplar för ett ohemult (jag bara älskar det ordet!) pris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s