Inte det, nej

Suck! Fick just svar från WordPress om hur man lägger in sin egen Widgetshop på bloggsidan: det får man inte. Istället hänvisar de till att man bygger sin egen sajt på WordPress.org (just det, inte .com). Det orkar jag inte just nu, så jag hänvisar alla intresserade bokköpare till Bokus eller Adlibris. Därmed kommer man inte heller att kunna beställa signerade ex via en enkel länk, utan man får helt enkelt höra av sig via bloggen. Jag ska lägga in en särskilt liten widget för det vad det lider. Jag rekommenderar, till och med bönar och ber, alla att fråga efter min bok på biblioteken, så att de tar in den. Och så att ni kan låna den.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s