Inte det, nej

Suck! Fick just svar från WordPress om hur man lägger in sin egen Widgetshop på bloggsidan: det får man inte. Istället hänvisar de till att man bygger sin egen sajt på WordPress.org (just det, inte .com). Det orkar jag inte just nu, så jag hänvisar alla intresserade bokköpare till Bokus eller Adlibris. Därmed kommer man inte heller att kunna beställa signerade ex via en enkel länk, utan man får helt enkelt höra av sig via bloggen. Jag ska lägga in en särskilt liten widget för det vad det lider. Jag rekommenderar, till och med bönar och ber, alla att fråga efter min bok på biblioteken, så att de tar in den. Och så att ni kan låna den.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s