En tripp ner i gruvan

Såhär ser 200 böcker ut. Det kan vara bra att veta nästa gång nån säger att de har 200 böcker hemma.

DSC_3730

Fröken P och jag hämtade böckerna igår på posten. 106 kg rullade fint på Bockfots nya pirra (okej, enda pirra), även om vissa utmattningssymptom gick att skönja bland marschkolonnens mindre vältränade deltagare.

DSC_3695

Själva uppackningen visade sig också vara ett äventyr som snabbt hotade att sluka den eminente förläggaren.

Till slut nåddes dock en överenskommelse, böckerna och förläggaren ingick allians och vände samtliga taggar utåt.

DSC_3720

Nu är det bara att beställa, kära vänner och andra, från Bokus eller Adlibris.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till En tripp ner i gruvan

 1. Hanna Y skriver:

  Hur var det nu, herr pirat, kunde man få köpa ett signerat exemplar till ett ohemult pris?

  • cgripenvik skriver:

   Det kan man, jag tänkte ta 200 inkl frakt. Känns det ohemult? Jag postar med postens vanliga gröna påsar för 45 spänn, så vill man ha två signerade samtidigt tänkte jag lägga det på 300 inkl frakt, för påsen rymmer 2 böcker. Däremot har jag ännu inte lagt upp instruktionerna på bloggen, men jag tänkte göra det mycket, mycket snart.

 2. cgripenvik skriver:

  Nu har jag uppdaterat med beställarinfo under fliken ”Bockfot Förlag”. Om du inte tycker priset är vansinnigt kan du beställa enligt instruktion. Annars talar du att priset är vansinnigt. Jag har aldrig prissatt förr så jag är oförmögen att värdera.

  • Hanna Y skriver:

   Nej, jag tycker inte att det känns ohemult med 200 kr om jag dessutom får en av Postens gröna, vadderade påsar ;).
   En beställning kommer snart att dimpa ner i din inkorg som ett brev på posten.
   Jag ser verkligen fram emot att få läsa din bok.

 3. Hanna Y skriver:

  Jag menar naturligtvis att priset är ohemult. Men ändå fullt rimligt med tanke på att du är en hårt arbetande piratförfattare belägrad av böcker (fast ni sammansvor ju er till slut så jag antar att böckerna kan räknas som din besättning).

 4. cgripenvik skriver:

  Min mur! Min mur mot tillvarons alla hemuler!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s