Kommissionsvarv 2: halv framgång

Hemma efter ett nytt besök på SF-bokhandeln och Drottninggatan Bok & Bild. På den senare var ansvarig boksmurf inte där, kommer på torsdag. Men Jörgen på SF-bok tog emot min bok, ”den ser ju snygg ut”, och ska återkomma nästa vecka med besked. Det känns bra, både att han inte sa nej, och att han vill titta lite på boken innan han bestämmer sig. Jag menar: varför skulle han inte vilja det? Tänk om det är dynga? Det vill han ju inte ha i sin affär. Och som fröken P sa: så fort han har läst tjugo sidor kommer han att ta in den. Så är det antagligen, för den är bra, både texten och formen. Själv försöker jag hålla tillbaka förhoppningarna. Besvikelse är en av mina sämsta känslor.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s