Kommissionsvarv 2: halv framgång

Hemma efter ett nytt besök på SF-bokhandeln och Drottninggatan Bok & Bild. På den senare var ansvarig boksmurf inte där, kommer på torsdag. Men Jörgen på SF-bok tog emot min bok, “den ser ju snygg ut”, och ska återkomma nästa vecka med besked. Det känns bra, både att han inte sa nej, och att han vill titta lite på boken innan han bestämmer sig. Jag menar: varför skulle han inte vilja det? Tänk om det är dynga? Det vill han ju inte ha i sin affär. Och som fröken P sa: så fort han har läst tjugo sidor kommer han att ta in den. Så är det antagligen, för den är bra, både texten och formen. Själv försöker jag hålla tillbaka förhoppningarna. Besvikelse är en av mina sämsta känslor.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s