Sällsynt och störtskönt

I helgen skrev jag en novell.  Från början till slut. Fem tusen ord på två dagar. Det var så makalöst längesen nåt i skrivarväg flöt så bra, så jag känner mig underbar och fantastisk!

Min roman Broder själ, syster flamma är sisådär 105 000 ord, alltså tjugoen gånger så lång. Det betyder att det skulle ta fyrtiotvå dagar att skriva den om jag höll det tempot. 42 är ju som bekant svaret på alltihop. Egentligen, tänker en del av min hjärna nu, borde det vara fullt möjligt att hålla ett sånt tempo. Det är också fullt möjligt, säger en annan del, att du håller på att få hybris nu.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s