Sällsynt och störtskönt

I helgen skrev jag en novell.  Från början till slut. Fem tusen ord på två dagar. Det var så makalöst längesen nåt i skrivarväg flöt så bra, så jag känner mig underbar och fantastisk!

Min roman Broder själ, syster flamma är sisådär 105 000 ord, alltså tjugoen gånger så lång. Det betyder att det skulle ta fyrtiotvå dagar att skriva den om jag höll det tempot. 42 är ju som bekant svaret på alltihop. Egentligen, tänker en del av min hjärna nu, borde det vara fullt möjligt att hålla ett sånt tempo. Det är också fullt möjligt, säger en annan del, att du håller på att få hybris nu.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s