Yes! Yes yes yes!!!

Recensionen från Swedish Zombie har landat! Jag blev så glad att jag var tvungen att hoppa på stället!

“Vad jag verkligen uppskattar med boken är att där andra nöjer sig att modellera sin berättelse utifrån vår historia och direkt föra över normer och förtryck utan att vidare reflektera över sakernas tillstånd använder Gripenvik det som en utgångspunkt för att skriva om genusperspektiv och klassfrågor utan att bli för polemisk. Visst, det är en saga om lidande och elände, men där finns en arg, kaxig ton som smittar av sig på dialogerna på ett väldigt bra sätt.”

Och:

“Berättelsen växlar mellan flera olika personer och skildrar livet både för hög och låg. Det är en skickligt komponerad roman som förtjänar lovord.”

Jag vet inte vad jag ska säga, jag menar skriva. Känslan av att se hur mina tankar, min gestaltning och min komposition utan svårighet når fram till en läsare är obeskrivlig. Jag är lycklig! Och den känslan tänker jag frossa i tills de första negativa recensionerna kommer. Det gick! Jag lyckades!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Yes! Yes yes yes!!!

  1. amaliavilde says:

    Grattis! Det var ju en jättebra recension.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s