Yes! Yes yes yes!!!

Recensionen från Swedish Zombie har landat! Jag blev så glad att jag var tvungen att hoppa på stället!

”Vad jag verkligen uppskattar med boken är att där andra nöjer sig att modellera sin berättelse utifrån vår historia och direkt föra över normer och förtryck utan att vidare reflektera över sakernas tillstånd använder Gripenvik det som en utgångspunkt för att skriva om genusperspektiv och klassfrågor utan att bli för polemisk. Visst, det är en saga om lidande och elände, men där finns en arg, kaxig ton som smittar av sig på dialogerna på ett väldigt bra sätt.”

Och:

”Berättelsen växlar mellan flera olika personer och skildrar livet både för hög och låg. Det är en skickligt komponerad roman som förtjänar lovord.”

Jag vet inte vad jag ska säga, jag menar skriva. Känslan av att se hur mina tankar, min gestaltning och min komposition utan svårighet når fram till en läsare är obeskrivlig. Jag är lycklig! Och den känslan tänker jag frossa i tills de första negativa recensionerna kommer. Det gick! Jag lyckades!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Yes! Yes yes yes!!!

  1. amaliavilde skriver:

    Grattis! Det var ju en jättebra recension.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s