Levererat och (nästan) klart

Fröken P och jag slank ut till Farsta igår och levererade böckerna till BTJ. Därmed är den första beställningen nästan avklarad. Nästan? Ja, alltså, jag är ju inte så bra på det där med ekonomi, så jag ställde frågor som jag inte själv förstod (om moms, ni fattar grejen) och fick svar därefter, som jag inte heller förstod, och så ställde jag ett par nya frågor jag inte förstod … Lång historia kort: fakturan jag lämnade är antagligen helt korrekt, men jag har lyckats skapa ett helt berg av onödiga bekymmer bara genom att kommunicera illa. Tss. Och efter så många år i mediaträsket?

DSC_4128

Vi passade också på att kryssa runt bland söderförorterna och lämna böcker i Readcycletunnor. Snart borde bongotrumman börja dundra, litegrann i alla fall, på avstånd.

DSC_4130 DSC_4122 DSC_4121

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s