Ett steg mot mässan

Den 26-27 april kommer jag att delta på Andra Världar, en mässa för svensk fantastik i Jönköping. Jag är givetvis nervös som tusan, särskilt som jag i ett svagt ögonblick gick med på att läsa högt ur Broder själ, syster flamma. Bra chans att visa upp mig … men jag gillar ju inte att visa upp mig. Vill helst inte synas alls, vilket rimmar illa med behovet av att locka läsare.

Hur som helst: idag var fröken P och jag på Arkitektkopia och beställde lite utställningsmaterial. Vad vi beställde? Hemligt än så länge, men bilder kommer!

Vi passade också på att utvidga Readcyclekampanjen mot de norra förorterna. Snart är alla tillgängliga tunnor besökta. Kampen fortsätter!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s