Ett steg mot mässan

Den 26-27 april kommer jag att delta på Andra Världar, en mässa för svensk fantastik i Jönköping. Jag är givetvis nervös som tusan, särskilt som jag i ett svagt ögonblick gick med på att läsa högt ur Broder själ, syster flamma. Bra chans att visa upp mig … men jag gillar ju inte att visa upp mig. Vill helst inte synas alls, vilket rimmar illa med behovet av att locka läsare.

Hur som helst: idag var fröken P och jag på Arkitektkopia och beställde lite utställningsmaterial. Vad vi beställde? Hemligt än så länge, men bilder kommer!

Vi passade också på att utvidga Readcyclekampanjen mot de norra förorterna. Snart är alla tillgängliga tunnor besökta. Kampen fortsätter!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s