Novelltävlingar

Sitter här och skriver version två av min framtidsnovell för Duo Ditos novelltävling med just det namnet: Framtidsnovellen. 30 000 tecken om hur situationen ter sig 2050, vill jag minnas. Man kanske kan kalla det sf, antagligen inte. Ytterligare ett tillfällen när genre-begreppet är oanvändbart.

För en dryg vecka sen skickade jag in en novell till tidningen Skrivas tävling på temat ”Bordet”. Det var definitivt inte sf. Vet inte vad jag ska kalla det. Tävlingsbidrag? Samtida tävling? Jag menar, genrer finns det ju lika många som det finns texter, så nåt borde jag kunna hitta på.

För övrigt har BTJ idag fått veckans leverans, sex böcker blev det och jag känner mig stark och lyckad.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s