Novelltävlingar

Sitter här och skriver version två av min framtidsnovell för Duo Ditos novelltävling med just det namnet: Framtidsnovellen. 30 000 tecken om hur situationen ter sig 2050, vill jag minnas. Man kanske kan kalla det sf, antagligen inte. Ytterligare ett tillfällen när genre-begreppet är oanvändbart.

För en dryg vecka sen skickade jag in en novell till tidningen Skrivas tävling på temat “Bordet”. Det var definitivt inte sf. Vet inte vad jag ska kalla det. Tävlingsbidrag? Samtida tävling? Jag menar, genrer finns det ju lika många som det finns texter, så nåt borde jag kunna hitta på.

För övrigt har BTJ idag fått veckans leverans, sex böcker blev det och jag känner mig stark och lyckad.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s