Stort steg i barnformat

Idag träffade jag Malin som håller på att illustrera min kommande barnbok om krokodilen Emma och hennes vedermödor; en rafflande berättelse om utanförskap, ond bråd död och viljan att skapa sig en egen plats. Vi har kommit rätt långt redan.

Va! Och ingenting om detta på bloggen? utbrister nu mina tusentals trogna. Jag ber om tillgift, men jag har väntat med att gå ut med informationen eftersom jag först ville meddela den tidigare illustratören om att jag vill gå vidare. Jag har svårt för att såra människor i min närhet, så jag drog lite onödigt länge på det.

Nu är det i alla fall gjort, ingen har blivit sårad, och Malin och jag har snackat ihop oss om bildlösningar, jag har visat en provredigering och vi har talat ekonomi. Det hela är med andra ord på gång. Och det känns bra.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s