Dag ett till ända

Första dagen av mitt livs första bokmässa är över. Det är märkligt att man kan bli så trött av att sitta och prata i nio timmar.

Jag läste högt. För publik. Fröken P och Oskar Källner säger att det gick bra, själv slöt jag mig i min bubbla så jag minns inte särskilt mycket.

Försäljningen har varit försiktig, fem böcker, men montern fick beröm och jag fick chansen att berätta om min “socialrealistiska” fantasy för många. Jag kommer med andra ord att vara marginellt mindra okänd nästa gång.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s