Dag ett till ända

Första dagen av mitt livs första bokmässa är över. Det är märkligt att man kan bli så trött av att sitta och prata i nio timmar.

Jag läste högt. För publik. Fröken P och Oskar Källner säger att det gick bra, själv slöt jag mig i min bubbla så jag minns inte särskilt mycket.

Försäljningen har varit försiktig, fem böcker, men montern fick beröm och jag fick chansen att berätta om min ”socialrealistiska” fantasy för många. Jag kommer med andra ord att vara marginellt mindra okänd nästa gång.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s