Indrivaren

Så har jag tvingats skicka min första betalningspåminnelse. BTJ:s två första fakturor har gått över tiden. Känns inget vidare. Jag är som sagt inte företagartypen och sån här administration tynger väl alla. Dessutom gör sig mitt dåliga självförtroende påmint: det är säkert jag som gjort nåt fel så nu blir de arga på mig! Ibland är det ju uppenbart att jag är felprogrammerad.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s