Indrivaren

Så har jag tvingats skicka min första betalningspåminnelse. BTJ:s två första fakturor har gått över tiden. Känns inget vidare. Jag är som sagt inte företagartypen och sån här administration tynger väl alla. Dessutom gör sig mitt dåliga självförtroende påmint: det är säkert jag som gjort nåt fel så nu blir de arga på mig! Ibland är det ju uppenbart att jag är felprogrammerad.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s