Säljomaten tuggar på

Så har vi varit och visat böcker igen. Lite drygt två hektiska dagar på Lincon resulterade i tolv sålda böcker och en massa exponering. Jag är mycket nöjd. För mig som har lite halvbra självförtroende är det också skönt när det inte längre känns krystat att prata om min egen bok. Jag låter som en försäljare, tänker jag. Men jag ÄR ju en försäljare! Inser jag med viss vånda. Nåja, det börjar sitta i alla fall, även om det fortfarande känns som att jag rabblar samma sak gång på gång på gång på gång… Särskilt fånigt blir det när jag först drar ramsan för en potentiell köpare, och sen för nästa, som stod alldeles bakom den första besökaren och därmed hörde alltihop. Gudars, och så finns det folk som gör sånt på heltid.

Lite bilder:

DSC_0013 DSC_0032

Boendet var det inget fel på. Natursköna omgivningar. En oaaaaaaaaas! tror jag att storstadsfolket med för mycket pengar och för lite relevans hade uttryckt det. Fint var det i alla fall och vi sussade sött.

DSC_0007

Jag tänkte kalla den här: ”En bock lämnar sitt bo”.

DSC_0021 DSC_0027

Vi riggar monter. Vi sitter på post. Ja, jag vet, den är förbannat snygg!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s