Bad news

Really bad news. Epok will not be publishing my short stories after all. Financial reasons. I would be lying if I said it doesn’t matter. But on the other hand: it doesn’t matter. I am my own publisher and the stories are ready and formatted and all I need to do is press certain buttons. Which I will. In a while. Right now it’s all about Emma, but sometime, early in 2015, it will be all about short stories.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Nästa försök/The next try och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s