A new day, a new struggle

There’s been some silence here. Frankly, I haven’t had the energy to blog. The crash of Epok and the fact that my short stories will not be published probably hit me harder than I wanted to admit at the time. I feel completely left outside, like a banished kid watching his friends have a good time through the window. As if everyone else gets their books published, celebrated and read by thousands! I know, it’s a silly feeling, but it feels all the same.

That said: Emma is nearing completion. Slightly delayed of course, but what the heck! Just a few more details and then it´s done.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Nästa försök/The next try och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s