An agony of choice

Stumbling on the finishing line with Emma & The Bag Men I find myself hard pressed for a decision: Which cover concept should I go for? And as always I turn to vox populi för guidence. These are the cover concepts: Which one do you prefer? And (please): Why?

We are talking about a series of books for children. And, again, we are talking concept, kindly disregard the fact that the title and the image are different. It’s the concept that torments me.

emmaomslag01 emmaomslag02

Opinions, please!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Nästa försök/The next try och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till An agony of choice

 1. Inger Vennerström skriver:

  Omslaget i det övre exemplet tror jag tilltalar barn på ett helt annat sätt än omslaget i det undre exemplet gör. Målgruppen är ju barn, så för mig är valet enkelt. Bra jobbat!
  / Inger

 2. Hanna Y skriver:

  Jag instämmer med föregående talare: det övre (eller första) omslaget känns mest tilltalande. Jag skulle definitivt (i egenskap av småbarnsmor och med en viss förkärlek för väldesignade och välillustrerade barnböcker) plocka till mig boken om jag fick syn på den i bokhandeln (eller på biblioteket).
  Ohemult bra jobbat!
  /Hanna

  (Kan man redan nu beställa ett exemplar?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s