An agony of choice

Stumbling on the finishing line with Emma & The Bag Men I find myself hard pressed for a decision: Which cover concept should I go for? And as always I turn to vox populi för guidence. These are the cover concepts: Which one do you prefer? And (please): Why?

We are talking about a series of books for children. And, again, we are talking concept, kindly disregard the fact that the title and the image are different. It’s the concept that torments me.

emmaomslag01 emmaomslag02

Opinions, please!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Nästa försök/The next try and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to An agony of choice

 1. Inger Vennerström says:

  Omslaget i det övre exemplet tror jag tilltalar barn på ett helt annat sätt än omslaget i det undre exemplet gör. Målgruppen är ju barn, så för mig är valet enkelt. Bra jobbat!
  / Inger

 2. Hanna Y says:

  Jag instämmer med föregående talare: det övre (eller första) omslaget känns mest tilltalande. Jag skulle definitivt (i egenskap av småbarnsmor och med en viss förkärlek för väldesignade och välillustrerade barnböcker) plocka till mig boken om jag fick syn på den i bokhandeln (eller på biblioteket).
  Ohemult bra jobbat!
  /Hanna

  (Kan man redan nu beställa ett exemplar?)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s