Version fem: Check!

Okej, jag skiter i det där med utrikiskan. Eller rättare sagt: jag tänker skriva bilingualt, på svenska när det bara rör mig och mitt skrivande, en anglais när det rör the international arena.

Idag blev jag äntligen klar med version fem av uppföljaren till Broder själ, syster flamma. Några nya scener, några strykta scener, några raderade individer och massor av raderade ord. Typ tio procent kortare. Nästa steg är således version sex och då hoppas jag kunna stryka en hel del ord till. Längd just nu? 210 391 tecken. Att jämföra med Broder själ, syster flamma som stannade på 590 598 tecken. Aningen kortare, vilket den räknebegåvade läsaren redan har noterat.

Samtidigt har Malin landat med de nya anfangerna till boken om Emma: Flykten från träsket. Jag är löjligt nöjd; nu närmar det sig äntligen tryck!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Nästa försök/The next try och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s