Version fem: Check!

Okej, jag skiter i det där med utrikiskan. Eller rättare sagt: jag tänker skriva bilingualt, på svenska när det bara rör mig och mitt skrivande, en anglais när det rör the international arena.

Idag blev jag äntligen klar med version fem av uppföljaren till Broder själ, syster flamma. Några nya scener, några strykta scener, några raderade individer och massor av raderade ord. Typ tio procent kortare. Nästa steg är således version sex och då hoppas jag kunna stryka en hel del ord till. Längd just nu? 210 391 tecken. Att jämföra med Broder själ, syster flamma som stannade på 590 598 tecken. Aningen kortare, vilket den räknebegåvade läsaren redan har noterat.

Samtidigt har Malin landat med de nya anfangerna till boken om Emma: Flykten från träsket. Jag är löjligt nöjd; nu närmar det sig äntligen tryck!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Nästa försök/The next try and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s