Nytt provtryck, ny novell

Den senaste veckans ovanligt höga produktivitet har gett resultat: två nya noveller är färdiga, en fanfictionhistoria i Tolkiens värld (jag vet, jag avskyr fanfiction, men idén var så bra!) och en fantasynovell i min egen värld, fast med stark tematisk koppling till vår värld, precis som min roman Broder själ, syster flamma.

Dessutom har jag äntligen beställt det tredje och sista provtrycket av Emma: Flykten från träsket. Med en enorm portion tur kan jag alltså bli med barnbok redan före sommaren.

Samtidigt har jag dragit upp riktlinjerna för två (möjligen en) novellsamlingar, och skurit färdigt i novellen Den talande väggen som nu ska gå till lektör för att synas från söm till söm. Skrivandet går helt enkelt rätt bra just nu.

PS: Är det nån som känner till en bra plats att publicera fanfiction på?

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Nästa försök/The next try och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s