Nytt provtryck, ny novell

Den senaste veckans ovanligt höga produktivitet har gett resultat: två nya noveller är färdiga, en fanfictionhistoria i Tolkiens värld (jag vet, jag avskyr fanfiction, men idén var så bra!) och en fantasynovell i min egen värld, fast med stark tematisk koppling till vår värld, precis som min roman Broder själ, syster flamma.

Dessutom har jag äntligen beställt det tredje och sista provtrycket av Emma: Flykten från träsket. Med en enorm portion tur kan jag alltså bli med barnbok redan före sommaren.

Samtidigt har jag dragit upp riktlinjerna för två (möjligen en) novellsamlingar, och skurit färdigt i novellen Den talande väggen som nu ska gå till lektör för att synas från söm till söm. Skrivandet går helt enkelt rätt bra just nu.

PS: Är det nån som känner till en bra plats att publicera fanfiction på?

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream, Nästa försök/The next try and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s