Närmar sig

Ytterligare två steg klivna: sista provtrycket av Emma: Flykten från träsket landade i posten. Ser mycket bra ut, särskilt de nya anfangerna som Malin Forsman har ritat. Den här gången prövade jag med limbindning istället för trådbindning för att se vilket som känns bäst och, viktigast av allt, håller bäst. Viss tveksamhet kring trådbindningens hållbarhet har ventilerats. Går det som det ska borde jag kunna beställa hela upplagan inom ett par veckor.

Dessutom: jag har skickat novellen Den talande väggen till lektör A C Collin för läsning och bedömning. Den har varit och vänt på ett förlag två gånger och jag har hela tiden förbättrat den, men nu vill jag ha en utomstående granskning innan jag skickar in den igen. Sedan senaste förlagsskicket har texten krympt med en femtedel och delvis disponerats om. Det blir spännande att se vad lektör Collin tycker.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream, Nästa försök/The next try and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s