Närmar sig

Ytterligare två steg klivna: sista provtrycket av Emma: Flykten från träsket landade i posten. Ser mycket bra ut, särskilt de nya anfangerna som Malin Forsman har ritat. Den här gången prövade jag med limbindning istället för trådbindning för att se vilket som känns bäst och, viktigast av allt, håller bäst. Viss tveksamhet kring trådbindningens hållbarhet har ventilerats. Går det som det ska borde jag kunna beställa hela upplagan inom ett par veckor.

Dessutom: jag har skickat novellen Den talande väggen till lektör A C Collin för läsning och bedömning. Den har varit och vänt på ett förlag två gånger och jag har hela tiden förbättrat den, men nu vill jag ha en utomstående granskning innan jag skickar in den igen. Sedan senaste förlagsskicket har texten krympt med en femtedel och delvis disponerats om. Det blir spännande att se vad lektör Collin tycker.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Nästa försök/The next try och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s