En främmande fågel reser sig ur askan

Bockfot Förlag växer. Efter lång tids träda har vi bestämt oss för att sträcka oss ut och ta in andra böcker än våra egna. Vi tänker helt enkelt hjälpa andra att ge ut böcker. Inte som redaktörer eller förläggare, utan genom formgivning, sättning och korrekturläsning. Vi kommer att vända oss till alla förlag vi får fatt i och erbjuda våra tjänster.

Och vi vet att vi är duktiga. Både jag och fröken P har jobbat i många år med layout, redigering och språkgranskning, så kunskaperna finns. Vi kommer att göra ett riktigt bra jobb, bara vi får chansen. Jag har satt mina egna böcker och P har arbetat med flera etablerade förlag.

Jag är ju mest van vid skönlitteratur, men det skulle vara riktigt kul att pröva en illustrerad fackbok. Kanske något från Historiska Media? Ett obskyrt svenskt fälttåg som bara måste lyftas fram ur det förgångnas dimmor, med kartor, bilder och tabeller.

P har å andra sidan jobbat med både fack- och skönlitteratur. Hon har illustrerat själv och skapat spännande nya former med Illustrator, Photoshop och InDesign. Hennes kreativa vision är stark och lekfull.

Tillsammans kommer vi att skapa riktigt bra och vackra böcker. Så kom, alla förläggare och utgivare! Ge oss en chans! Ni kommer inte att ångra er!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s