Första uppdraget klart: Ett spel!

Nu har vi avslutat och fakturerat vårt första uppdrag: vi har skrivit frågor till ett diskussionsspel som ska ges ut av bok- och spelförlaget Nicotext. Det var första gången vi prövade något sånt, och det visade sig vara både utmanande och roligt. Inte minst bra hjärnjympa. Drygt 400 frågor krävde lite grävande. Det var viktigt att variera frågorna både i ”tyngd” och åldersmässigt, så att både tioåringar och 15-åringar kan få ut något av spelet, samtidigt som man kan få ett mer lättsamt eller djuplodande spel.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s