Nästa jobb klart: korrekturläsning

Nu är nästa jobbet färdigt och godkänt. Vi korrekturläste feelgood-romanen ”Nytt liv i Applemore” av den brittiska författaren Rachael Lucas åt Pia&Co, ett imprint till Lind&Co.

Som vanligt kunde vi inte hålla redaktörsfingrarna riktigt i styr. Eftersom jag har skrivit och gett ut flera egna böcker har jag stor respekt för hantverket och jag vill verkligen att en text ska bli så bra som möjligt. Hittills har jag lagt den energin på mina egna böcker, men nu märkte även jag hur roligt det är att pilla med språket och putsa en berättelse till perfektion. Jag hoppas verkligen att vi får fler uppdrag av redaktörskaraktär. Roligt och utmanande!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s