To our undying shame

The US Senate has released a report about the so called ”enhanced interrogation techniques” used by the CIA in the perpetual War on Terror. It’s a text that shames not only the US but the whole of the western world; Sweden participated in this ongoing insanity by repatriating two men, with the help of the CIA, to Egypt for ”interrogation”, i.e. torture. None of the politicians involved have been forced to take responsibility.

I have said it before and I will say it again: the entire Bush-administration should be arrested and brought to The Hauge to stand trial for crimes against humanity. They are nothing but criminals. They have caused much greater harm to western democracy than the terrorists ever did.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Political considerations och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s