Semester? Hur stavas det?

Ah! Augusti. Det betyder att semestern är över. Semester? Hm. Not so much! Sommaren har varit full av uppdrag av väldigt skiftande slag.

Ett nytt spel åt Nicotext, den här gången på temat astrologi. Svårt och spännande uppdrag som verkligen töjde på fantasin.

En sättning och korrekturläsning åt Pia&Co. Att formge och sätta böcker är någonstans själva kärnan i det jag vill ägna mig åt. Det kombinerar min bibliofila läggning med den estetiska.

Halvårsrapport. Jodå, ni läste rätt. Att jobba med tabeller och strikt exakta data är riktigt roligt. När det inte får bli fel så sätter liksom en alldeles särskild del av hjärnan igång.

Och så ytterligare ett korrektur, åt Tranan. Just Tranan har en riktigt bra utgivning så det är alltid roligt att få läsa deras böcker och bidra till att de blir så bra de bara kan bli.

Det var det. Hur har era semestrar varit? Själv ser jag fram emot nästa uppdrag, för det är i den kreativa processen jag vilar bäst.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar