Naivitet

Jag hörde nånstans att man, om man är synnerligen fräck, kan mejla ett förlag och snällt – och underdånig, definitivt underdånigt – be om en marginellt längre motivering till varför ens fleråriga arbete förkastats i en slarvigt ihopslängd sentens. Så jag skickade ett litet mejl till Mix, bara för att se vad som händer. Så här lyder mitt mejl:

“Hej!

Det var tråkigt att ni inte vill ha min novell “I detta hörn av världen”. Jag tänker vara så fräck att jag frågar vad det var som fattades. Var den för lång? För kort? För tråkig? För dåligt skriven? För konventionell? Bara helt kort, det underlättar när jag försöker ta mitt skrivande vidare.

Hoppfulla hälsningar”

Nu börjar vadslagningen: får jag ett svar? Siffernissar: räkna på oddsen!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s