Naivitet

Jag hörde nånstans att man, om man är synnerligen fräck, kan mejla ett förlag och snällt – och underdånig, definitivt underdånigt – be om en marginellt längre motivering till varför ens fleråriga arbete förkastats i en slarvigt ihopslängd sentens. Så jag skickade ett litet mejl till Mix, bara för att se vad som händer. Så här lyder mitt mejl:

”Hej!

Det var tråkigt att ni inte vill ha min novell ”I detta hörn av världen”. Jag tänker vara så fräck att jag frågar vad det var som fattades. Var den för lång? För kort? För tråkig? För dåligt skriven? För konventionell? Bara helt kort, det underlättar när jag försöker ta mitt skrivande vidare.

Hoppfulla hälsningar”

Nu börjar vadslagningen: får jag ett svar? Siffernissar: räkna på oddsen!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s