Pyyyyyyyyyys…

… låter det när luften pyser ur en. Som nu. Jag är helt blank i huvudet. Blogginstruktioner säger alltid att man ska uppdatera ofta, minst en gång om dagen, och här sitter jag och försöker skrapa ett innehåll från en blankpolerad spegelyta. Ingenting där.

I helgen var jag med fröken P i Kristinehamn och träffade hennes familj. Det var väldigt trevligt. Kanske är det det som är felet? För trevligt? Förr i tiden läste jag alltid Per Ahlmarks krönikor i SvD, bara för att bli förbannad och kickstarta hjärnan. Jag kanske ska pröva med en riktigt dålig bok? Nej, förresten, jag har just sett tv-serieversionen av LeGuins övärlden och den är så usel och korkad att jag har täckt upp min skitkulturkvot för en halv livstid. Inte undra på att hon själv var besviken (här, här och här). Sånt kan få även en drömmande författare att grubbla över hur kul det egentligen är att se sin berättelse på vita duken.

Hm, men titta där! Det vart  ju ett inlägg ändå. Nån måste ha pluggat igen hålet i bubblan.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s