Ingen deg här inte

Idag damp beslutet från Statens kulturråd ner: det blir inget litteraturstöd till min roman Broder själ, syster flamma. Groteskt orättvist! Somliga tomtar fick stöd för typ sju böcker i samma serie, men vad vet jag: mångsidighet verkar inte vara ett centralt kriterium.

Nejdå, jag är inte bråkdelen så bitter som jag låter. Jag var förberedd. Och jag kan ju alltid påstå att ledamoten Ola Wikander var partisk efter min sågning av hans roman.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s