Ingen deg här inte

Idag damp beslutet från Statens kulturråd ner: det blir inget litteraturstöd till min roman Broder själ, syster flamma. Groteskt orättvist! Somliga tomtar fick stöd för typ sju böcker i samma serie, men vad vet jag: mångsidighet verkar inte vara ett centralt kriterium.

Nejdå, jag är inte bråkdelen så bitter som jag låter. Jag var förberedd. Och jag kan ju alltid påstå att ledamoten Ola Wikander var partisk efter min sågning av hans roman.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s