Nervigt

Okej, nervigt kanske är att ta i, men spännande är det i alla fall. Min ömma moder kommer och käkar lunch med mig och fröken P imorgon och hon har tydligen läst färdigt manuset. Framför allt ska det bli intressant att höra hur hon reagerat på den knödda kronologin, eftersom den är ny i version sex.

Mammas främsta bidrag är annars det rena korrekturläsandet. Det blir helt enkelt lätt övermäktigt för henne att förhålla sig ens någotsånär objektiv till texten eftersom den är min. Hennes lilla ponke. Å andra sidan är jag ju petimäter så varje funnet stavfel är en seger.

Jag hoppas, hoppas, hoppas att hon har kommit över svordomsfrågan. Hon brukar annars alltid invända att det är så mycket svordomar – vilket det är, eftersom några av personerna är lindrigt sagt vulgära – och det är ju en synpunkt som är, tja, okonstruktiv.

Uppföljning följer.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s