Nervigt

Okej, nervigt kanske är att ta i, men spännande är det i alla fall. Min ömma moder kommer och käkar lunch med mig och fröken P imorgon och hon har tydligen läst färdigt manuset. Framför allt ska det bli intressant att höra hur hon reagerat på den knödda kronologin, eftersom den är ny i version sex.

Mammas främsta bidrag är annars det rena korrekturläsandet. Det blir helt enkelt lätt övermäktigt för henne att förhålla sig ens någotsånär objektiv till texten eftersom den är min. Hennes lilla ponke. Å andra sidan är jag ju petimäter så varje funnet stavfel är en seger.

Jag hoppas, hoppas, hoppas att hon har kommit över svordomsfrågan. Hon brukar annars alltid invända att det är så mycket svordomar – vilket det är, eftersom några av personerna är lindrigt sagt vulgära – och det är ju en synpunkt som är, tja, okonstruktiv.

Uppföljning följer.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s