Beaten and sold

Me and Miss P spend the day at Kattcon gaming convention in Katrineholm, Sweden. We’re selling my novel and a couple of tasty bites in the shape of two short-stories. Sales so far? Meager. Four short-stories and one novel. The point, however, is not to make a million bucks today, but to make myself known.

image

I have also managed to get thoroughly beaten in Legendary Marvel. Too much like Dominion for my taste, but not a bad game.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s